why notice "Cannot convert Email to fax"?

Impact Fax Server related topics
Post Reply
markwenke
Posts: 2
Joined: Tue Jun 03, 2008 3:22 am
Location: AL
Contact:

why notice "Cannot convert Email to fax"?

Post by markwenke » Tue Jun 03, 2008 3:46 am

Hi, I'm not sure why notice that Cannot convert Email to fax when email to fax? attachment file type is PDF.
help me, thanks

TechnicalSupportTeam
Posts: 1005
Joined: Sat Mar 20, 2004 11:50 am

Post by TechnicalSupportTeam » Tue Jun 10, 2008 1:05 pm

Please be a little more specific about the issue you are having. Are you receiving an error message? How large is your PDF file?

SHARDER
Posts: 1
Joined: Mon Jun 16, 2008 7:11 pm

Experiencing the same issue

Post by SHARDER » Mon Jun 16, 2008 7:26 pm

Is there a size limitation to the PDF?
We are experiencing the same issue.

The pdf file I attempted to send was 86 KB.
Are there any dependencies on the version of pdf?

Here is the entry from the log...

06/10/08 07:51:49: POP3:New message received!

06/10/08 07:51:50: Cannot convert Email to fax. Email saved in:C:\Program Files\Black Ice Software Inc\Impact Fax Server\ERROR\maiB3.err

TechnicalSupportTeam
Posts: 1005
Joined: Sat Mar 20, 2004 11:50 am

Post by TechnicalSupportTeam » Thu Jun 19, 2008 10:56 am

There is not necessarily any size limit, and 86kb is very small and the Fax Server should be able to handle it efficiently. What kind of fax hardware are you using? If you are using the fax modem that comes preinstalled on a computer, this is most likely the issue. Preinstalled modems have no hardware basis at all, causing them to be low quality and not powerful enough to handle the functions that Fax Server demands on it. It is highly recommended you purchase an external usb fax modem.If you are using an external usb fax modem, or a PCI fax modem, try updating your drivers and do any kind of diagnostics possible to determine if your hardware is faulty.

roosttylor
Posts: 1
Joined: Wed Apr 01, 2015 4:16 am

Re: why notice "Cannot convert Email to fax"?

Post by roosttylor » Wed Apr 01, 2015 4:31 am

You can reset the password only by uninstalling and reinstalling. You can only change the password from the administration page, which you obviously cannot access. Be sure that during the installation you are inputting the correct credentials for the 2 login dialogs. The first dialog establishes an Administrator password for the server (the log in that is failing for you) and the second dialog require an
account and password of a local user with administrator privileges. Also, if you are using numbers in your password, try only using letters.





ahsan

Post Reply